Jump to content

Снимка

Легналият полицай

полиция пешеходец

  • Влезте с профила си за да отговорите
Няма отговори в темата

#1
Наблюдател

Наблюдател

    Писател

  • Автори
  • PipPipPip
  • 3624 мнения

 Сигурно често пресичате улици по "легнал полицай". Макар и забавно решение за пътна безопасност, то е често причина за трагични случаи...

Случка от преди малко. Вечерта се е спуснала и прибирайки се след работа стъпвам на легнал полицай... Сега ми хрумна, защо не са го кръстили "легнала полицайка"?!? :lol:

Ако беше така популяризирано, шофьорите щяха да са по-внимателни.

А сега какво, вижда те че вече крачиш по тоз "уморен до умопомрачение полицай" и дава мръсна газ, гърнето му изтропва под носа ти, търкайки нещасната си ламарина по обезкръвената "полицейска униформа".

Горд идиот стиснал волана и изповядваш символ веруюто си на малоумник до припадък. Дори и не поглежда кого е решил да прати на оня свят.

Да псуваш ли? Защо - за да се пръкнат още такива рожби на случайна пиянска свалка....

Спираш естествено, усещайки непреодолимото желание да го фраснеш с нещо подръчно... А какъв смисъл има да се ядосваш? Никакъв, ти ще си разхлопаш нервите, а идиота ще увеличи своя идиотизъм с още едно стъпало към неизбежния си някъде финал. Жалко ще е за невинните които ще отнесе със себе си,,,

Няма лечение за такива, а може би наистина е добра идея да се прекръстят тези пътеки на "легнала полицайка" Какво мислите? :151:


  • Минувач го хареса
0 разглеждат темата

0 с ника си, 0 срамежливо, 0 потайно

headsets